Jak upéct vánočku

O vánočce kváskové a z droždí

O vánočce kváskové a z droždí

V krátkém a výstiženém video kurzu sestaveném profesionálním pekařem se naučíte, jak upéct vynikající vánočky z pšeničného kvásku a z droždí.


Prohlédnout Koupit

Vánočkové variace

Vánočkové variace

V krátkém a výstižném videokurzu sestaveném profesionálním pekařem se naučíte péct štolu a celozrnnou vánočku.


Prohlédnout Koupit

Proč "jen" 30 minut?

A vy máte čas na plané řeči?

O pečení se dá povídat celý den - s kamarádkou u kafíčka, ale náš cíl jsou efektivní kurzy, které srozumitelně vysvětlují osvědčené postupy a ze kterých si každý odnese zásadní praktické dovednosti. Sdělit důležité informace netrvá dlouho, když přesně víte CO, JAK a PROČ chcete říct.
 
Prostě jsme vtěsnali těch 30 let zkušeností z kváskové pekárny do 30 minut - maximum času, který chce zaměstnaný, i když aktivní, člověk/rodič věnovat teorii. Zkouškou nabytých znalostí je pak každý upečený bochník (nebo vánočka).

Zaregistrujte se k odběru newsletteru!

Tato webová stránka používá cookies

Můžeme pracovat s cookies, abychom věděli, jak to na našem webu žije? Více zde