Jak upéct chleba

O chlebovém kvásku

O chlebovém kvásku

Půlhodinový názorný videokurz zprostředkovává profesionální pekařské zkušenosti s vedením žitných kvasů (kvásku na pečení chleba). 


Prohlédnout Koupit

O kváskovém chlebu

O kváskovém chlebu

Videokurz sestavený profesionálním pekařem zprostředkovává veškeré informace k tématu "jak upéct výborný kváskový chleba".


Prohlédnout Koupit

Proč "jen" 30 minut?

Stačí nám 30 minut vašeho času, abychom vás naučili vést kvasy a péct chleba.

O pečení se dá povídat celý den - s kamarádkou u kafíčka, ale náš cíl jsou efektivní kurzy, které srozumitelně vysvětlují osvědčené postupy a ze kterých si každý odnese zásadní praktické dovednosti. Sdělit důležité informace netrvá dlouho, když přesně víte CO, JAK a PROČ chcete říct.
 
Prostě jsme vtěsnali těch 30 let zkušeností z kváskové pekárny do 30 minut - maximum času, který chce zaměstnaný, i když aktivní, člověk/rodič věnovat teorii. Zkouškou nabytých znalostí je pak každý upečený bochník.

Zaregistrujte se k odběru newsletteru!

Tato webová stránka používá cookies

Můžeme pracovat s cookies, abychom věděli, jak to na našem webu žije? Více zde